Over mij - Mieske.nl
Mieske Illustratries & mixed media
illustratie; illustraties; mieske; illustration;
15280
page,page-id-15280,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Over mij

Mieske-Illustraties-mieske

ALS IK EEN VERHAAL HOOR
dan zie ik daar allemaal beelden bij. Als ik een zwarte stift en papier zie liggen, dan kan ik het niet laten. Eenvoudige tekeningen omzetten in illustraties  die verrassen door kleur, een patroon of een gniffel…. daar word ik zelf heel blij van!

EXPERIMENTEREN
is iets wat ik heel graag doe en inmiddels heb ik daardoor een breed scala aan technieken in mijn illustraties verwerkt. De verzamelwoede in mijn familie leidt er toe dat ik alles binnen handbereik heb en dat ik niets liever doe dan het combineren van materialen als stift, verf, papier, oude spullen, vintage tijdschriften, textiel en alles waar mijn blik op valt. Daarbij maak ik ook graag gebruik van patronen in mijn illustraties.
Ik heb een voorliefde voor druktechnieken. Aangezien technieken als etsen en zeefdrukken veel tijd en geduld vereisen (waarover ik niet beschik), kom ik vaker uit op monoprint, linodruk, stempelen en sinds kort ook risograph! De resultaten zijn altijd weer verrassend…

IK WERK VOOR
organisaties die een illustratie willen gebruiken voor hun drukwerk of website. Daarnaast maak ik illustraties voor particulieren die een bijzondere, op maat gemaakte illustratie, uitnodiging, geboorte- of trouwkaart willen. Zie voor meer informatie ‘op maat‘ of neem contact op.

NAAST ILLUSTRATOR
ben ik ook nog leerkracht, cultuurcoördinator en ICT-coördinator in het basisonderwijs. Dat laatste draagt er aan bij dat ik graag op zoek ben naar het prikkelen van de creativiteit bij kinderen en het onderzoeken van de mogelijkheden om nieuwe media op een creatieve manier in te zetten in het (cultuur-)onderwijs.

Mieske-illustraties-overmij3
Mieske-illustraties-overmij2